Op de website van Sense vind je heel veel informatie over seksualiteit, maar ook over verliefdheid, relaties, liefde en alles wat daarbij komt kijken.

Daarnaast kan je bij Sense terecht met al je vragen over seksualiteit, zoals anticonceptie, soa/hiv en (on)gewenste zwangerschap, maar ook met vragen over erectieproblemen, maagdenvlies, eerwraak of met problemen op het gebied van (on)gewenste intimiteit.

Je kan natuurlijk terecht op de website, maar je kan Sense ook bereiken via  de email, telefoon, chat of je kan een persoonlijke afspraak maken bij het Jongeren Informatie Punt (JIP) voor het Sense en SOA-spreekuur. Meer informatie over dit spreekuur kan je vinden op de website van het JIP.

Je kan ook nog even op de website van Sense kijken voor andere locaties en contactadressen in de regio.